Ønsker du å totalrenovere baderommet, eller kanskje piffe det opp med nye baderomsmøbler og produkter? Hos Ramsøy finner du alt du trenger til ditt nye bad! I vårt showroom finner du et stort utvalg av produkter og møbler til baderom, i ulike prisklasser.

Vi samarbeider med mange gode leverandører av kjente merker, noe som betyr at vi alltid kan tilby deg kvalitetsprodukter som holder høy standard. Enten du er på jakt etter enkle og funksjonelle løsninger til en rimelig pris, eller et eksklusivt og luksuriøst bad, har vi noe som passer for deg.

Tre priseksempler på baderomsinnredning hos oss:

Budsjettløsning – fra 10 400 kr

Med dette servantmøbelet fra norske Foss Bad får du et funksjonelt og stilrent bad uten å bruke for mye penger. 

Pris for billig baderomsinnedning fra Foss

Servantmøbel fra Foss Bad inkl. porselenservant. Pris: 10 400,- for 100 cm.

*Møbelet i bildet er 60 cm og koster 8 800 kr inkl. porselensservant. Men for å kunne sammenligne med de andre modellene oppgir vi prisen for 100 cm.

Folkefavoritt – fra 17 900 kr 

Dette er en av våre mest populære baderomsmøbelserier og er perfekt for deg som er klar for å betale noe mer for baderomsinnredningen. Det stilrene baderomsmøbelet i tre er fra svenske Haven.

Populær baderommsinnredning fra Haven - folkefavoritt

Servantmøbel fra Haven inkl. vask, 100 cm. Pris: 17 900,-

Eksklusiv baderomsinnredning – fra 27 880 kr

Denne baderomsinnredningen fra Linn Bad er for deg som ønsker mer eksklusivitet. Den har et unikt design og materialer av høy kvalitet. 

Eksklusiv baderomsinnredning fra Linn Bad, pris

Servantmøbel fra Linn Bad inkl. porselensservant, 100 cm. Pris: 27 880,-

*Alle prisene er fra mars 2023.

Se flere av våre baderomsprodukter

Hjelp med oppussing av bad?

Uansett hvilken stil eller pris du foretrekker, kan vi hjelpe deg med å finne det perfekte baderommet for deg.

Ramsøy bistår gjerne også med totalrenovering av baderommet. Vi samarbeider med seriøse, lokale aktører, og kan tilby et samlet pristilbud på hele prosjektet.

Besøk oss gjerne og se showroomet med alle baderomsmøblene og produktene vi har. Ramsøy er en godkjent våtromsbedrift, og vi kommer gjerne på en uforpliktende, gratis befaring.

Ta kontakt, eller bestill gratis befaring