Dusjvegg og dusjkabinett

Trenger du nytt dusjkabinett eller dusjvegg? Eller ønsker du å pusse opp badet med en helt ny dusjløsning? Vi hjelper deg med å finne den beste løsning til ditt bad, uansett om du drømmer om regndusj, spa eller badekar. Hos oss i Ramsøy har vi et bredt utvalg av alt du måtte ønske fra våre leverandører.

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring ved rehabilitering av bad og varmepumper. Kontakt oss!

bestill gratis befaring

Våre leverandører av dusjkabinetter og dusjvegger:

Dusjkabinett

Et dusjkabinett er en frittstående enhet som består av vegger og bunn med underliggende rørledninger som fører vannet rett ned i sluket. En stor fordel med dusjkabinetter er at man unngår vannsøl rett på baderomsveggene og gulvet. Et dusjkabinett vil også samle en større del av dampen i kabinettet.

Dusjvegger og dusjhjørner

Dusjvegger fungerer annerledes ved at de festes direkte i eksisterende baderomsvegg og dusjingen skjer rett på gulvet. En stor fordel med dusjvegger er at de er mindre plasskrevende enn et dusjkabinett. Du har mulighet til å velge både fast dusjvegg, eller buet og flat dusjvegg som skyvedør eller foldedør. Har du lite bad vil en foldedørløsning i dusjsonen være plassbesparende ved at dusjveggen skyves inn i våtsonen når den ikke er i bruk.

Dusjkabinett eller dusjvegg i klart, frostet eller sotet glass

Hvilken stil ønsker du på badet? Tiden da dusjløsningene ble produsert i skranglete plast med profiler i hvitt eller krom er forbi. Dusjvegger og dusjkabinett fås i flere design, med innramming og med ulik farge på rammen (veggprofilen). Ønsker du store, hele glassflater er det et stilsikkert valg å gå for dusjvegger uten veggprofiler. Dusjvegger og -kabinett produseres nå i herdet glass, og frostet eller sotet glass har funnet veien til stadig flere norske baderom de senere årene. Også dusjvegger med messing i veggprofilene har blitt populært.Når du skal velge glass og innramming/profil er det smart å tenke på at du skal være fornøyd med valget i mange år framover.

Standardmål

Dusjvegger og dusjkabinett fås i ulike mål. De vanligste breddene på dusjvegger er 60, 80 og 100 cm, men også 110, 120 og 140 cm leveres som standard. Dusjkabinetter har 90x90 cm som standard, men du kan også få kabinetter som 70x70 eller 80x80 cm.

Måltilpasset dusjvegg

Noen ganger krever baderommets arkitektur at dusjløsningene spesialtilpasses for å få til en sikker, funksjonell og varig løsning. Ikke la dusjløsningen gå på bekostning av rommets arkitektur. Det er nemlig fullt mulig å produsere dusjvegger etter mål, for eksempel om du har skråtak eller lav takhøyde på badet. Kontakt oss gjerne - vi har god erfaring i å tilpasse trygge dusjløsninger som skreddersøm.

Kan man montere dusjvegger, dusjhjørner og dusjkabinett selv?

Svaret er ja, men du må ha en rørlegger til å koble til vannet. Lar du en fagperson stå for hele jobben, er det imidlertid både raskere, du er sikret skånsom håndtering underveis, og du har garanti på hele jobben.Kontakt oss for en uforpliktende befaring eller besøk showroomet vårt sentralt på Lillehammer!

Ta kontakt