Varmtvannsbereder

Trenger du en ny varmtvannsbereder? Mange varmtvannsberedere holder i flere tiår, men plutselig er det stopp på varmtvannet i dusjen. Visste du at man burde sjekke varmtvannsberederen hvert 5. år? På gamle beredere er dette spesielt viktig. Er du i tvil, kontakt oss.

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring ved rehabilitering av bad og varmepumper. Kontakt oss!

bestill gratis befaring

Vi anbefaler alltid våre kunder å skifte varmtvannsbereder om den er eldre enn 20 år.En effektiv varmtvannsbereder av riktig størrelse i forholdt til ditt bruk er en god investering. Hjemme har man ofte en 200L varmtvannsbereder, mens man på hytta ofte har en mindre løsning både grunnet plass og redusert bruk av varmtvann. Varmtvannsberedere kommer i forskjellige størrelser fra 5L helt opp til 300L. Spør oss – vi hjelper deg!

Visste du at to av tre norske husstander har en OSO varmtvannsbereder hjemme? Våre leverandører har varmtvannsberedere av høy kvalitet med 10 års garanti*. Det er smart å velge en rustfri varmtvannsbereder med høy energieffektivitet og lavt varmetap, det sparer deg for dyre kostnader på eksempelvis strøm.

Trenger du hjelp til montering?

Våre rørleggere installerer og monterer gjerne den nye varmtvannsberederen for deg. Våre dyktige og hyggelige fagfolk hjelper deg. Det kreves at faglærte rørleggere monterer varmtvannsberedere, vi gjør det for deg!

Sjekk varmtvannsberederen din

Har du en gammel varmtvannsbereder som du er usikker på om fungerer som den skal. Kontakt oss og bestill Vannsjekken [ramsøy.no/vannsjekken], da kommer vi hjem til deg og sjekker over varmtvannsberederen og tilhørende VVS opplegg. Hvis vi oppdager feil og mangler tidlig, kan det spare deg for store kostnader

Våre leverandører av varmtvannsberedere:

[OSO] [Høiax

*OSO varmtvannsbereder har 10 års garanti Les mer [https://www.osohotwater.no/no-nb]