Sikre boligen med en vannsjekk

Sikre hjemmet ditt med vår vannsjekk, og unngå kostbare overraskelser. Vår grundige inspeksjon av sanitæranlegg og tilhørende utstyr i boligen eller hytta forebygger fremtidige problemer. Investering i dag, trygghet i morgen.

Ta kontakt

Bestill time for vannsjekk og sikre deg mot uforutsette kostnader.

Ta kontakt

Vannsjekk av boliger og hytter på Innlandet

Trenger boligen eller hytta di en sjekk av vann- og avløpssystemet? Vi tilbyr en grundig vannsjekk som kan spare deg for store utgifter i fremtiden. Under besøket gjør vår rørlegger en generell kontroll av deres sanitæranlegg med tilhørende utstyr.

Hva gjør vi under vannsjekken?

Vi utfører en detaljert kontroll av:

  • Synlige vann- og avløpsrør
  • Sanitærutstyr
  • Sluk og vannlåser
  • Varmtvannsberedere
  • Stengeventiler, ekspansjonskar og annet teknisk utstyr
  • Vi avdekker ev. frostfare for rør.

Full oversikt etter kontrollen

Etter kontrollen får du et detaljert skjema som gir deg en full oversikt over tilstanden til ditt vann- og avløpssystem. Dette hjelper deg å forstå hva som er bra og hva som eventuelt trenger oppmerksomhet. Ved avvik og mangler vil vi selvfølgelig være til hjelp for utbedring etter nærmere avtale.

Pris og dekningsområde

Denne vannsjekken koster kr. 1950,- for områdene Lillehammer, Hafjell, Kvitfjell, Sjusjøen, Skeikampen, Lygna, Mylla og Budor. Bor du et annet sted? Vi har egne priser for andre områder – bare spør!

Bestill vannsjekk

Forebygge er bedre enn å reparere

En vannsjekk er en liten investering sammenlignet med kostnadene en vannlekkasje kan medføre. Vi hjelper deg å ta vare på din bolig eller hytte, så du kan unngå uforutsette problemer og kostnader.

*Rapporten du får etter vannsjekken er ikke å anse som ett takstdokument, og kan ikke benyttes i tvister ved eierskifte på eiendommer. Dette er kun ment som en tilstandsrapport basert på vår fagkompetanse og erfaring som rørlegger. Det krysses av i rett rubrikk etter faglig skjønn, og rapporten er gjeldende den dato den ble utført. Vi tar ingen ansvar for feil/mangler som oppstår etter dette.

Tilleggstjenester

Vi tilbyr også:

  • Service på varmeanlegg og varmepumper
  • Installasjon av alle typer varmepumper

Les mer om varmepumpeservice

Kontakt oss for en trygg og sikker bolig

Er du interessert eller har spørsmål? Ta kontakt med oss i Ramsøy. Vi ser frem til å hjelpe deg med å sikre og vedlikeholde ditt hjem.

Bestill vannsjekk