Toshiba varmepumper - luft-luft

Toshiba varmepumper er tilpasset nordisk og kaldt klima, og kan brukes til aircondition om sommeren. Enten du er opptatt av teknologi, design eller interiør, vil du finne en modell som dekker dine behov.

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring ved rehabilitering av bad og varmepumper. Kontakt oss!

bestill gratis befaring

Toshiba Ask - bærekraftig varmepumpe

Toshiba Ask varmepumpe inkl. AC

Toshiba Ask varmepumpe er en toppmodell i bærekraftige materialer, med den kraftigste varmeeffekten i sin klasse. Fullspekket med avansert teknologi. Energiklasse A+++. Les mer om Toshiba Ask. 

Poeng for toshiba-daiseikai-9s-35

Toshiba Polar  varmepumpe inkl. AC

Folkefavoritten! Best i mellomklassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Les mer om Toshiba Polar. 

Poeng og virkningsgrad for toshiba polar 35 varmepumpe

Toshiba Signatur varmepumpe inkl. AC

Toshiba Signatur er en varmepumpe i mellomklassen. Den har en unik design, høy varmeeffekt og mange nyttige funksjoner. Energiklasse A+++. Finnes i 15 ulike farger. Les mer om Toshiba Signatur. 

Virkningsgrader for Toshiba Signatur 35 varmepumpe
Toshiba Kontur - hvit varmepumpe

Toshiba Kontur varmepumpe inkl. AC

Toshiba Kontur varmepumpe er en toppmodell med den kraftigste varmeeffekten i sin klasse. Fullspekket med avansert teknologi. Energiklasse A+++. Les mer om Toshiba Kontur

Poeng for toshiba-daiseikai-9s-35
toshiba seiya nd varmepumpe

Toshiba Seiya Nordic varmepumpe inkl. AC

Dette er en varmepumpe i budsjettmodell utviklet for å gi effektiv oppvarming til en lav pris. Seiya er spesielt godt egnet i boliger med lavt eller middels varmebehov. Energiklasse A++. Les mer om Toshiba Seiya Nordic.

Virkningsgrad for Toshiba Seiya Nordic 35 varmepumpe
Toshiba gulvmodell varmepumpe

Toshiba gulvmodell varmepumpe inkl. AC

Toshiba Gulvmodell er en varmepumpe i toppklassen. Den har høy ytelse ved lave utetemperaturer og er fabrikktestet ned til -30°C. Energiklasse A+. Ler mer om Toshiba Gulvmodell.

Virkningsgrad for Toshiba gulvmodell varmepumpe
toshiba daiseikai 9 - luft til luft varmepumpe i toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S varmepumpe inkl. AC

Toppmodellen med energimerke A+++ er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse. Dessuten er den meget stillegående. Daiseikai 9 S er fabrikktestet ned til -30 °C. Les mer om Daiseikai 9 S. 

Poeng for toshiba-daiseikai-9s-35
Varmepumpe Toshiba Multisplitt

Toshiba Multisplitt varmepumpe inkl. AC

To innedeler for jevn og bedre fordeling av varme i store boliger. Dette kan du få for ulike modeller: Signatur, Polar, Seiya, Daisekai 9 og Gulvmodell.

toshiba seiya ac varmepumpe

Toshiba Seiya AC

Vår aircondition-modell er utviklet for å gi stillegående og effektiv kjøling til en lav pris. Les mer om Toshiba Seiya AC.

Toshiba Seiya AC virkningsgrad

Varmepumpe med montering inkludert

Ramsøy er din lokale rørlegger og leverandør av varmepumper på Lillehammer. Vi leverer alle typer varmepumpeløsninger: Bergvarmepumpe, avtrekkspumpe, luft-vann og luft-luft løsninger. Les mer om våre ulike varmepumper.  Kjøp varmepumpe og få montering inkludert i prisen. Våre installatører er kompetente og du kan være trygg på at arbeidet blir gjort riktig. Kom innom, og se hele utvalget av varmepumper.

Ta kontakt, eller se hvor vi holder til

Trenger du et varmepumpehus?

Et varmepumpehus beskytter utedelen av varmepumpen mot vær og vind, og bidrar til å øke effektiviteten og levetiden. Men må du ha dette, og hvilket bør du i så fall velge? Lær mer om varmepumpehus, og se noen av modellene våre i vår guide.