Baderomsinnredninger for enhver smak

Oppnå den perfekte balansen mellom stil og funksjonalitet med Ramsøys baderomsmøbler. Utforsk vårt varierte utvalg av innredninger i ulike prisklasser og stiler, og skap et baderom som reflekterer din personlige smak og gir deg den atmosfæren du ønsker.

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring ved rehabilitering av bad og varmepumper. Kontakt oss!

bestill gratis befaring

Våre leverandører innen baderomsmøbler:

Skreddersy ditt drømmebad

Hos Ramsøy finner du alt du trenger for å skape ditt drømmebad, enten det er moderne, rustikt, nostalgisk eller klassisk. Vi tilbyr et bredt utvalg av baderomsmøbler i ulike stiler, størrelser og materialer. 

Uansett om du har et lite eller stort bad, vil våre produkter hjelpe deg med å maksimere plassen og samtidig skape en funksjonell og stilfull atmosfære. Les videre for å oppdage hva vi har å tilby og få inspirasjon til ditt baderomsprosjekt.

Velg rett baderomsmøbler

Tenk gjerne på planløsningen før du finner et bestemt møbel som du liker. Det finnes utallige valgmuligheter når det gjelder belysning, speil, speilskap, høyskap og annen oppbevaring. Badet er et rom man sjelden fornyer, så her er det viktig å ta de rette valgene. Vi bistår deg gjerne i denne prosessen.

Størrelseguide - hva skal du gå for?

Høyde på baderomsinnredning: Tilpasset din komfort

En viktig faktor å vurdere når du velger baderomsinnredning er høyden. Vi tilbyr innredninger i ulike høyder for å imøtekomme forskjellige behov. 

Standardhøyden er 85 cm, men noen foretrekker lavere eller høyere møbler for at det skal passe deres unike høyde og preferanse. Dette for optimal komfort og ergonomi. Kom gjerne innom showroomet vårt og test ut hvilken høyde som passer dere. 

Baderomsmøbler i 60 cm bredde: Perfekt for mindre bad

For mindre baderom kan baderomsmøbler i 60 cm være ideelt. Disse kompakte møblene gir deg funksjonalitet uten å ta opp for mye plass. Til tross for størrelsen, vil du bli overrasket over hvor mye oppbevaringsplass du kan få ut av et baderomsmøbel i 60 cm.

Baderomsmøbler i 120 cm bredde: Stor oppbevaringsplass

Hvis du har et romslig baderom og ønsker mye oppbevaringsplass, bør du vurdere baderomsinnredning i 120-200 cm bredde. Disse romslige møblene gir deg muligheten til å organisere og lagre alle dine badeprodukter, håndklær og annet tilbehør på en praktisk måte. 

60 og 120 cm er populære bredder på baderomsmøbler, men vi har også møbler fra 40 cm og helt opp til 200 cm. 

Ta kontakt

Finn baderomsstilen som passer deg

Et bad fornyer man ikke ofte, og derfor er det viktig at du velger en stil du vil trives med lenge.

Rustikk baderomsinnredning: Skap en tidløs sjarm

Rustikk baderomsinnredning fra Korsbakken
Baderomsinnredning fra Korsbakken.
Ønsker du å gi badet ditt en autentisk og tidløs sjarm? Da kan rustikk baderomsinnredning være et godt valg. Med sin grove overflate, unike trekk og håndverksmessige detaljer, gir rustikke møbler en varm og innbydende atmosfære.  Enten du ønsker en nostalgisk gårdshusstil eller en koselig hyttefølelse, vil rustikk baderomsinnredning bidra til å skape den atmosfæren du ønsker.

Nostalgisk baderomsinnredning: Gjenoppliv tidligere tider

Tidløst, eksentrisk og nostalgisk baderomsinnredning
Baderomsinnredning fra Laufen.

Er du fascinert av tidligere tiders eleganse, farger og uttrykk? Da vil noen av våre nostalgiske baderomsinnredninger kunne passe deg. I kombinasjon med klassiske, moderne eller innovative designelementer, vil det kunne gi et unikt preg til baderommet ditt.  

Klassisk baderomsinnredning: Tidløs eleganse

Klassisk baderomsinnredning
Baderomsinnredning fra Korsbakken.

For de som verdsetter tidløs eleganse og harmonisk design, er våre klassiske baderomsinnredninger det rette valget. Med sine enkle og raffinerte stiler vil klassiske møbler passe perfekt inn i ethvert baderomsmiljø. 

Vi har klassiske baderomsmøbler fra forskjellige varemerker og i ulike farger, materialer og utførelser. Finn designet som passer din personlige stil.

Moderne baderomsinnredning: Stilfull minimalisme

Moderne baderomsinnredning
Baderomsinnredning fra Svedbergs.

Ønsker du et baderom med et moderne og stilfullt uttrykk? Da er vår moderne baderomsinnredning det du trenger. Med rene linjer og smarte oppbevaringsløsninger, gir moderne innredning et minimalistisk og funksjonelt uttrykk. 

Velg blant et bredt spekter av farger og materialer, og skap et baderom som er både moderne og praktisk.

Velg riktig materiale

Baderomsinnredning tre: Naturlig atmosfære

Ønsker du å tilføre en varm og organisk atmosfære til baderommet ditt? Da er baderomsinnredning i tre et godt valg. Tre skaper en naturlig skjønnhet og bringer inn en beroligende og avslappende følelse. Våre leverandørers baderomsinnredninger i tre er laget av høykvalitetsmaterialer for å sikre lang levetid og holdbarhet, samtidig som de beholder sin estetiske appell.

Når du velger treslag til din baderomsinnredning, er det viktig å vurdere både stilpreferanser og behovet for et motstandsdyktig materiale i et fuktig miljø. Disse treslagene er populære på grunn av deres holdbarhet, estetiske appell og evne til å tåle fuktighet i baderomsmiljøet:

 • Eik: Eik er en klassisk favoritt i baderomsmøbler. Det er kjent for sin holdbarhet, naturlige og klassiske stil og varme fargetoner. Eik gir en tidløs og elegant atmosfære til baderommet.
 • Teak: Teak er et tropisk treslag som er kjent for sin høye motstandsdyktighet mot fuktighet og vannskader. Det er en ideell tretype for baderomsinnredning på grunn av sin naturlige oljeholdighet og holdbarhet.
 • Mahogni: Mahogni er et eksotisk treslag med en vakker rødbrun farge og en jevn tekstur. Det gir en luksuriøs og elegant følelse i baderommet og er kjent for sin holdbarhet og motstandsdyktighet mot fuktighet.
 • Bjørk: Bjørk er et lyst treslag som gir et friskt og moderne utseende til baderomsinnredningen. Det er kjent for sin jevne tekstur og naturlige motstandsdyktighet mot fuktighet.
 • Ask: Ask er et hardt og slitesterkt treslag som gir en lys og naturlig følelse til baderommet. Det har en karakteristisk lys farge og en tydelig tekstur som kan gi innredningen et unikt utseende.

Andre vanlige materialer

I tillegg til tre, er det flere vanlige materialer som brukes i baderomsinnredninger. Her er noen av dem:

 • MDF (Medium Density Fiberboard): MDF er et komposittmateriale laget av sammenpressede trefibre og bindemidler. Det er kjent for sin jevne overflate og holdbarhet. MDF brukes ofte til å lage fronter, skapdører og skuffefronter i baderomsinnredninger.
 • Laminat: Laminat er et populært materiale for baderomsinnredning på grunn av sin slitestyrke og enkel vedlikehold. Det består av flere lag, inkludert en overflate av plast eller resin som gir et bredt spekter av farger og mønstre.
 • Porselen: Porselen er et keramisk materiale som brukes til å lage servanter og vasker i baderomsinnredninger. Det er kjent for sin hardhet, holdbarhet og motstand mot flekker og riper.
 • Glass: Glass blir stadig mer populært som et materiale i baderomsinnredninger. Det kan brukes til å lage vaskeservanter, hyller, speil og dusjdører. Glass gir en moderne og elegant estetikk til baderommet og bidrar til å skape et lyst og luftig miljø.
 • Stål: Stål er et robust og motstandsdyktig materiale som brukes i baderomsinnredninger, spesielt i form av kraner, håndtak og tilbehør. Det gir en moderne og minimalistisk stil til baderommet.
 • Komposittmaterialer: Komposittmaterialer, som kvarts og porselenskompositt, blir stadig mer populære i baderomsinnredninger. Disse materialene er laget av en blanding av naturlige mineraler og harpiks, og de kombinerer holdbarheten og estetikken til stein med enkel vedlikehold og fleksibilitet.

Disse materialene brukes ofte alene eller i kombinasjon med tre for å skape baderomsinnredninger som er både funksjonelle og visuelt tiltalende. Valget av materiale avhenger av personlige preferanser, stil og behov for holdbarhet og vedlikehold.

Montere baderomsinnredning: Enkel og smidig prosess

Våre innredninger er designet med tanke på en smidig installasjon, og vi har også et bredt utvalg av tilbehør og verktøy som kan hjelpe deg dersom du ønsker å montere dem selv. Vi i Ramsøy står også klare til å hjelpe deg med montering av alt du kjøper fra oss. Enten til timepris eller fastpris - det velger du.

Priser på baderomsinnredninger

Hos Ramsøy finner du baderomsinnredninger i ulike prisklasser. Fra enklere og rimelige løsninger, til mer eksklusive.

Se priser på ulike baderomsinnredninger
Få inspirasjon før du pusser opp badet

Inspirasjon til nytt bad – friske idéer for 2024

Få inspirasjon til nytt bad og finn den stilen du liker best. Få tips til praktiske løsninger og lær om trender i 2024.

Les mer

Vi har både billig og eksklusiv baderomsinnredning

Baderomsinnredninger i mange prisklasser

I vårt showroom på Lillehammer finner du baderomsinnredninger i ulike prisklasser. Les vår artikkel, og få inspirasjon og priseksempler.

Les mer