Mitsubishi varmepumper

Med varmepumpe fra Mitsubishi kan du sikre deg et behagelig inneklima uansett hvor kaldt eller varmt det er utendørs. Vi har varmepumper med ulike funksjoner og for ulike behov - fra budsjett- til toppmodeller.  Ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg med å velge en løsning som passer deg. 

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring ved rehabilitering av bad og varmepumper. Kontakt oss!

bestill gratis befaring

Luft-luft varmepumper fra Mitsubishi

Mitsubishi Electric Kaiteki varmepumpe inkl. AC

Kaiteki er en bestselger og toppmodell med kraftig varmekapasitet og unike komfortfunksjoner i et prisvinnende design. Den er energieffektiv, har innebygd WiFi, Hyper Heating-teknologi og ypperlig kjølefunksjon. Varmepumpen leveres i tre størrelser i fire unike farger. Energiklasse A+++.

Mitsubishi varmepumpe Kaiteki - poeng

Mitsubishi Electric Iguru varmepumpe inkl. AC

En kompakt varmepumpe i mellomklassen med Hyper Heating-teknologi. Det gjør den like kraftig som de kraftigste varmepumpene. Modellen har store luftspjeld for optimal luftstrømskontroll, varmefordeling og komfort. IGURU har spennende funksjoner og WiFi, og er spesialutviklet for Skandinavia med fabrikkgarantert drift ned til -25°C. Energiklasse A++.

Mitsubishi varmepumpe IGURU - poeng

Mitsubishi Electric UWANO varmepumpe inkl. AC

UWANO er Mitsubishi Electrics helt nye toppmodell. Det er den mest effektive varmepumpen med ekstrem varmekapasitet tilpasset den kalde, nordiske vinteren, og selvfølgelig ypperlig kjølekomfort på varme sommerdager. Uwano har et moderne, stilrent design fullspekket med teknologi og funksjoner, som WiFi og Hyper heating-teknologi. Energiklasse A+++.

Poeng for toshiba-daiseikai-9s-35
Zen Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi Electric Zen varmepumpe inkl. AC

ZEN varmepumpe er en prisvinnende designmodell, som kombinerer det ypperste av design og teknikk. Modellen er ypperlig på kjøling og har integrert WiFi.  Innedelen er supertynn og stillegående, og leveres i hvit, sølv eller sort. ZEN benytter kjølemediet R32 som gir lavere GWP-verdi (Global Warming Potential) og er bra for både miljøet og deg. Energiklasse A+.

Azira Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi Electric Azira varmepumpe inkl. AC

Komfortmodellen Azira har stilrene linjer og gir deg mye kvalitet, kjøling og varme for pengene. Med integrert WiFi kan du styre modus, vifte og temperatur uansett hvor du befinner deg. Modellen har et lavt lydnivå og er miljøvennlig. Energiklasse A++.

Mitsubishi varmepumpe Azira - poeng
Furo Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi Electric Furo varmepumpe inkl. AC

Gulvmodellen Furo passer deg som ønsker en kraftig varmepumpe med mulighet for diskré plassering nede ved gulvet. Modellen er resultatet av en lang produktutviklingsprosess med målsetning om å sette en ny standard for gulvmodeller. Resultatet er en varmepumpe med et uslåelig lavt lydnivå fra 18 db(A) - og design i toppklasse. Har Hyper Heating-teknologi. Energiklasse A+.

Mitsubishi varmepumpe Furo - poeng