Skal du pusse opp badet?

Drømmer du om et nytt bad? Vi hjelper deg med oppussing og totalrenovering av badet ditt. Ta kontakt med oss for en gratis befaring.

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring ved rehabilitering av bad og varmepumper. Kontakt oss!

bestill gratis befaring

Planlegging

Når du skal pusse opp eller etablere et våtrom, er det mange valg som må tas.Hva er dine ønsker og behov? Noen ønsker den luksuriøse spa følelsen med stor dusj, kanskje et badekar og en god innredning med mye plass for oppbevaring. Har man muligheten til et romslig bad så er løsningene mange. De fleste har begrenset med areal på badet og mange nødvendige installasjoner som må på plass, vi løser det også.

På befaring ser vi sammen på prosjektet, vi kommer med forslag til løsninger og gir dere et pristilbud i etterkant basert på hvilke løsninger vi blir enige om. Vi ønsker at vårt pristilbud er så komplett som mulig slik at dere får en god oversikt over alle kostnader.

Dagens bruk av våtrom har forandret seg i takt med utviklingen og det skal fylle mange krav og ønsker. Dette gjør badet til det rommet i boligen som har den mest kompliserte oppbyggingen for å dekke alle behov og ikke minst lovverk. At vi bygger et riktig våtrom, er en selvfølge for oss. Alle krav, både lovverk og ikke minst deres ønsker skal bli oppfylt.

I vår butikk i Løkkegata 16 kan dere finne inspirasjon og innredning til nettopp deres prosjekt. Våre medarbeidere ønsker å bistå dere med dette. Vi fører kvalitetsprodukter fra seriøse leverandører som Tapwell, Oras, Grohe, Villeroy & Boch, INR, FM Mattsson, Ifö, Porsgrund, Korsbakken, Dansani, Viking bad, Damixa, Gustavsberg, Duravit med flere.

Se oversikt over alle leverandører under hver enkelt produktkategori.

Se våre produkter

Utførelse

Ved renovering eller etablering av bad vil du trenge bl.a. elektriker, murer, snekker og rørlegger for å få jobben gjort. Vi samarbeider med lokale håndverkere som ønsker å hjelpe til med å realisere ditt drømmebad. Ramsøy tilbyr å hjelpe deg med koordineringen med de forskjellige yrkesgruppene. Våre team er sammensatt av dyktige håndverkere som kjenner hverandre godt og har god dialog underveis i prosjektet. På den måten blir renoveringen både enkel og bekymringsfri, du trenger kun å forholde deg til oss.

Dokumentasjon

En god investering er å sørge for at alt arbeid som utføres på din bolig er utført av godkjente håndverkere og at alt er forsvarlig dokumentert. Våre håndverkere gjør arbeidet forskriftsmessig og av god kvalitet. I et våtrom er dokumentasjonen veldig viktig, ikke minst hvis du skal selge boligen ved en senere anledning. Vi legger nødvendig dokumentasjon på www.boligmappa.no Dette vil være tilgjengelig til enhver tid for eier av eiendommen. Takstmenn har i tillegg tilgang på dette. Det er trygt og godt å la Ramsøy gjøre jobben, og du kan være helt sikker på at resultatet blir av beste kvalitet. Ramsøy er en godkjent våtromsbedrift.

Dyktige faglærte rørleggere

Uansett om du har et lite eller stort oppdrag, utføres det av faglærte rørleggere og i henhold til gjeldende krav og standarder.

Bestill gratis befaring